Vi ønsker AHA eiendom A/S velkommen som medlem i Ørland Næringsforum

 
 
 
 
Med stor lidenskap for vårt fagfelt utvikler og leier vi ut næringsarealer og boliger i Trondheim og Ørland. Med 30 års erfaring har vi trua på at vi har lært hva som funker, og jobber hele tiden for at våre leietakere skal trives hos oss!

AHA Eiendom ble etablert i 1992, og har siden utviklet seg til å bli et stort eiendomsfirma i Trondheim. I dag leier vi ut næringsareal og boliger i Trondheim og på Fosen. Vi leier ut alt fra hybler i kollektiv til leiligheter, samt næringsareal for både store og små bedrifter.

Vi ønsker at våre leietakere skal være fornøyd med oss som utleier. For oss innebærer dette å ha god kommunikasjon, en ryddig avtale mellom oss og leietaker, og ikke minst å kontinuerlig vedlikeholde våre eiendommer. Det er viktig for oss at du som leietaker trives, og vi tilstreber hele tiden å ha topp stand på drift og vedlikehold. Vi ønsker å gi deg et trygt og godt leieforhold.

Bjugn Hotell ligger sentralt plassert i Bjugn i Ørland kommune. I gangavstand fra hotellet finner man butikker/kjøpesenter, idrettshall, skøytehall, kulturhus, lysløype og fantastiske turområder. Ørland kommune er en kystkommune med variert landskap. Her finner du alt fra jordbruk og skog, til sjø med badestrender og fjell med flott utsikt og tur- og jaktterreng.

Hotellet er bygd i 2009 og har fine rom som holder god standard. Vi ønsker å tilby funksjonelle romløsninger både for enkeltpersoner og grupper. For deg som er sporty har vi også et helt nytt treningsrom i 2.etasjen med en fantastisk sjøutsikt!

GO Training er et flunkende nytt treningssenter midt i Brekstad sentrum, med hurtigbåtkaia som nærmeste nabo. Vi tilbyr et mangfold av treningsapparat både for styrke-, kondisjon- og bevegelighetstrening. Senteret eies og drives av AHA Eiendom, og vegg i vegg finner du vår helt nye padelbane, GO Padel!

Hjemmeside AHA Eiendom: https://aha.no/om

Hjemmeside Bjugn Hotell:   https://bjugnhotell.no/om-hotellet

Hjemmeside Go Training:    https://www.gotraining.no/om