Vi ønsker Fosen Tools velkommen som medlem

 

 

Med base i Industrigata 1, 7130 Brekstad, er Fosen Tools et familieeid selskap med røtter tilbake til 1926. Etablert som et aksjeselskap i 2001, har vi vokst til å bli en ledende aktør innen verktøy og utstyr for profesjonelle, med særlig fokus på luftfartsindustrien. Vår moderne fasilitet på 2600 m² huser administrasjon, distribusjon og produksjon, og ligger i nærheten av 132 Luftving, noe som understreker vår sterke tilknytning til luftfartssektoren.

Som et privat eid selskap, er vi stolte av vår lokale produksjonskapasitet og partnerskap, samt vår evne til å fungere som grossist og eneagent. Vi importerer direkte fra fabrikker i over 15 land, noe som sikrer et bredt og kvalitets sikret utvalg for våre kunder. Med vår strategiske plassering og sterke forretningsmodell, er Fosen Tools godt posisjonert for å betjene et bredt spekter av markeder, og fortsetter å styrke vår posisjon som en nøkkelspiller både nasjonalt og internasjonalt.

Fosen Tools spesialiserer seg på innovative løsninger for luftfartssektoren, både sivilt og militært, med fokus på effektivitet, sikkerhet, og plasseffektivitet. Vi tilbyr nøkkelferdige løsninger og støtter lean maintenance-praksiser for å redusere vedlikeholdskostnader og tidsbruk, samtidig som vi opprettholder høy kvalitet. Våre produkter er designet for å møte strenge bransjekrav, og er testet for maksimal sikkerhet og pålitelighet.

Hos Fosen Tools er vi dedikert til å levere avanserte verktøy og utstyr som fremmer suksess i luftfartsindustrien.

Besøk gjerne Fosen Tools hjemmeside her: https://fosen-tools.no/

Roy Hellan Hoøen
Daglig leder Ørland Næringsforum
Mail: [email protected]
tlf. 960 16 586