Kystplan AS – Har oppdrag langs hele norskekysten

– Vi tror det blir større behov for tjenestene våre i fremtiden, og vi skal være tilgjengelige for gamle og nye kunder både i opp- og nedturer i bransjen.

Dette sier avdelingsleder Grethe Rostad, hos ingeniørfirmaet Kystplan AS. Bedriften har hovedkontor på Fillan i Hitra kommune, med avdelingskontorer på Brekstad og Steinkjer.

Stor etterspørsel
Kystplan AS opplevde at etableringen av virksomheten gikk bra.
– Det var ikke noe problem da det var etterspørsel etter tjenestene våre, forteller Rostad, og trekker fram at den største utfordringen var å få tak i fagkompetanse og informere om tjenestene.

Avdelingskontor ble milepæl
Rostad forklarer at en av de viktigste milepælene som skjedde med bedriften var da man bestemte seg for å vokse og opprette kontor på Brekstad.
– Kontrakten som underleverandør for konsulentselskapet ÅF, som har gitt oss jobber i forbindelse med kampflybasen, betraktes også som en milepæl, framhever hun.

Kompetanse og lokalkunnskap
Bedriften tilbyr tjenester til både private, kommuner og små og store firma.
– Vi har oppdrag langs hele norskekysten, forklarer Rostad, og trekker fram at det er mange som ikke er kjent med det brede fagfeltet de tilbyr, og at de er eksperter på tiltak i strandsonen.
– Kystplan AS er mest stolt av å inneha en bred kompetanse, god lokalkunnskap og en høy kompetanse i forbindelse med tiltak i strandsonen, sier hun.
Rostad tror det blir større behov for tjenestene til Kystplan AS i fremtiden.
– Vi skal være tilgjengelige for gamle og nye kunder både i opp- og nedturer i bransjen.

Firmanavn: Kystplan AS
Daglig leder: May I. Andreassen
Selskapsform: Akjseselskap
Etablert når: 16.02.2007
Antall årsverk:
Pr. februar 2019 er vi 6,5 årsverk (Snart 7,5)
Tjenester: Kystplan tilbyr tjenester som byggesak, reguleringsplaner, digitalisering av planer, FDV-dokumentasjon, GPS-tjeneste og prosjektledelse. Vi bistår entreprenører, kommuner, utbyggere og enkeltgrunneiere.