NYTT MEDLEM ISOENERGI FOSEN AS

Vi ønsker Isoenergi Fosen AS velkommen som medlem i Ørland Næringsforum.

Isoenergi Fosen er et nyletablert isoleringsselskap med kontor på Brekstad. Firmaet ble startet av Harry og Morten Antonsen som driver Austrått Bygg AS.

Det skjer mye spennende i anleggsbransjen her på Fosen, og Isoenergi ønsker å være tilstede og bidra med effektiv og bedre løsninger innen isolering.

Isoenergi Fosen leverer blåseisolering av alle typer konstruksjoner, både i nybygg og eldre bygninger.

«For å kunne utføre blåseisolering riktig, må man kunne «lese» konstruksjonen på en god måte. Med lang erfaring fra bygningsbransjen, med både ny og eldre bygningsmasse, har vi den kompetansen som kreves. Vi tar oppdrag av alle størrelser på Fosen og omegn, i Sør- og Nord-Trøndelag. Vi isolerer alt fra tilbygg, loft, eneboliger og tomannsboliger, til store næringsbygg og leilighetskomplekser.» sier prosjektleder Morten Antonsen.

«Vi er veldig fornøyd med den positive mottagelsen Isoenergi har fått i bygningsbransjen på Fosen. Det blir bare flere og flere oppdrag. Tilbakemeldingene er at blåseisoleringen er veldig effektiv.  Mange er glade for å slippe kløete isolasjonsarbeid. Isolering av for eksempel kaldloft på boliger gir redusert strømforbruk. Ved blåseisolering blir det ikke noe avskjær som må kastes og det er også bra for miljøet.» sier daglig leder Harry Antonsen.

Ta kontakt med Harry Antonsen for en uforpliktende samtale, enten på e-post: [email protected] eller telefon 90158493.
For ytterligere informasjon, se Isoenergi Fosen AS hjemmeside: http://www.isoenergi.no/fosen/

Se mer om Isoenergi Fosen her:  Flygeblad Isoenergi.