Høie fikk prisen som Årets Merkevarebygger!

Ørland Næringsforum ønsker å gratulere Høie med prisen som Årets Merkevarebygger!

Vi er stolte over at Ørland har en hjørnesteinsbedrift som utmerker seg både nasjonalt og internasjonalt.

Fantastisk godt jobba!

Det er Norsk Industri som i dag kåret Høie til Årets Merkevarebygger, som stakk av med seieren foran merkevarene Jøtul og Ekornes.

“No e æ stolt ja!”, proklamerer Morten Berg. Vi har en sterk arv fra 1850 å ta vare på, og har tidligere kjent på utfordringen med at de eldre kjenner oss best. Over lengre tid har vi derfor hatt spesielt fokus på å bygge og videreføre kjennskapen, men ikke minst være en attraktiv merkevare også til nye generasjoner i en ny tid. Når 8 av 10 på gata sier de kjenner Høie – og vi stadig øker kjennskapen blant de yngre så er vi på rett vei. Og når vi i tillegg får anerkjennelse for arbeidet som er lagt ned – så kan man ikke annet enn å bli innmari stolt av alle ansatte som har bidratt til det Høie er i dag. Vi drømmer derimot videre. Vi skal styrke Høie ytterligere og fortsette produksjon på Brekstad i 100 år til».

Juryen har bestått av redaktør for Bonytt, Kriss Daatland, designer og interiørarkitekt Fredrik Torsteinsen representerer foreningen NIL, Mari Holter Hovind (fra butikken Huseby), salgsdirektør (og bransjeveteran) Frode Sporsheim, Fora Form AS, Egil Sundet, bransjeleder i Norsk Industri, med Knut Skoe som sekretær.

Litt om Høie:
Høie eies av adm.dir. Morten Berg.
Norges sterkeste merkevare innen sengetøy, dyner og puter.
En historie tilbake til 1850.
Feirer 30 år med produksjon under eier og gründer Morten Berg i Mascot Høie. Berg kjøpte Høie i 1999.
5000 dyner og 7000 puter produseres på Brekstad daglig.
Høie har nylig fått Svanemerket på en serie dyner og puter. Et viktig steg for en bærekraftig utvikling.
Omsetningsvekst de siste 4 årene er på 20% (2013-2016). Det forventes ytterligere vekst i 2017.

fredag 28.04.17 troppet

I morgentimene fredag 28.04.17 troppet ordfører Tom Myrvold, rådmann Snorre Glørstad, Skjalg Ledang, Fosna – Folket ved Terje Dybvik og Ørland næringsforum opp med blomster til industrigründer Morten Berg og hjørnesteinsbedriften Mascot Høie AS i anledning tildeling av Norsk Industris pris som årets merkevarebygger.

Les artikkelen Fosna- Folket skrev om årets merkevarebygger!!

 

 

td høiepris030 td høiepris_2

Foto: Terje Dybvik

 

Bilde_1 Bilde_2 Høie 6 Høie_1 Høie_2 Høie_3 Høie_4 Høie_5

Foto: Høie AS