Fosen Tools AS

Fosen Tools er et frittstående selskap som ble etablert i 2001, og er en del av ett familiekonsern med kompetanse og erfaring siden 1972 innenfor vårt segment. Vi jobber daglig med å sette kreative og funksjonelle løsninger ut i livet. Vi holder til i moderne og funksjonelle lokaler, som huser administrasjon, produksjon, showroom og lager for distribusjon i inn og utland. Vi er europeisk distributør for KC Tools, en av Australias største verktøyleverandører.

Gjennom våre forretningsforbindelser importerer vi varer fra 130 ulike fabrikker, lokalisert i 11 ulike land. Vårt samarbeid med KC Tools gir gode innkjøpsordninger, noe som kommer våre kunder og forhandlere tilgode. Vi fører også andre kjente kvalitetsmerker som Knipex, Rennsteig, Wera, etc…

Vår målsetning er klar: Vi skal være markedets beste på verktøyløsninger, som er optimalt tilpasset bruker og miljøet det brukes i!
Fosen Tools har CNC-maskinpark for produksjon av HDFI. I tillegg tilbyr vi ulik tynnplatebearbeiding av alu. og edle metaller, vinylskjæring, skilt- og deleproduksjon, samt produksjon av displayløsninger. Vi er også leverandør av ulike råvareprodukter til skiltproduksjon.

Fosen Tools har vært og er tilknyttet ulike prosjekter gjennom bl.a. Innovasjon Norge, Austrått Innovasjon og SINTEF.

 

Se presentasjonsvideo: http://fosentools.smugmug.com/Film/