Nytt medlem Fosen Fasadevask AS

 

Fosen Fasadevask tilbyr alt av utvendig renhold, husvask, takvask, vask av gårdsrom og vindusvask, både for private og næringsbygg.
Vi er samarbeidspartner med Fasadevask 1 som har et mål om å stasjonere seg over hele landet.

 

Vi vasker med en metode som kalles “softwash” som stammer fra USA. Dette er blitt svært populært da det er både miljøvennlig, skånsomt og ikke minst økonomisk. Kjemikaliene vi bruker har fått navnet VikingF1, et produkt som er produsert av «Norwegian Oilfield Supply» for «Orstad Gulv & Renhold» som er grunnlegger av Fasadevask 1 og som har enerett på produktene.
Dette produktet inneholder Natrium hypokloritt (NH) som er et konsentrat som blandes ut med vann i forhold til hvilket bruksområde det skal anvendes mot. NH desinfiserer, og har bakterie- og virusdrepende egenskaper. NH er godkjent for bruk i Norge, og brukes til bl.a. desinfeksjon av drikkevann. Det er 100% biologisk nedbrytbart, i kontakt med jord/vann vil det innen få timer være helt nøytralisert. Det er selvfølgelig utarbeidet sikkerhetsdatablad for VikingF1.
Vi har forskjellige produkter, et for fasade (vegg, tak osv.), et for sot, et for industrielt renhold og en nøytraliser som «deaktiverer» disse.
Alle vi som er i samarbeid med Fasadevask 1 er kvalifisert til fasadevask, vi har 4 dagers kurs med sertifikat, HMS kort, forsikring, liftkurs, fallsikringskurs og er selvsagt registrert i renholdsregisteret.

 

I tillegg driver vi med permanent impregnering til bruk mot fuktproblemer i all betong, vann- og smussavvisende impregnering av betong og spesialrens av betongoverflater.

 

Har du spørsmål eller ønsker å avtale en prat ta kontakt på

Epost: [email protected]

 

TLF: 403 01 556

 

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100087061025320