Bohus Grøtan Møbler AS – Møter framtida med optimisme

Møter framtida med optimisme

– Vi har en veldig god økning på nett og en veldig bra kombinasjon av nettbutikk og vår butikk, sier Kristin Grøtan Frengen, daglig leder for Bohus Grøtan Møbler AS på Brekstad.

Karin og Kåre Grøtan, mor og far til dagens drivere, startet bedriften for 55 år siden. De var med i virksomheten til starten på 2000-tallet. Kristin Grøtan Frengen og Morten Grøtan tok etter hvert over eierskap og drift.

Oversiktlig og funksjonelt
Kristin Frengen Grøtan forteller at møbel- og interiørbutikken har vokst jamt alle år, og flyttet til større lokaler to ganger.
– Vi startet i Meieriveien og flyttet til Libra i 1978. I 1986 flyttet vi til Industrigata. Da fikk vi samlet butikk og lager i ett bygg. Vi utvidet lageret i 2008, og bygget på selve butikken i 2013. Nå har vi en stor oversiktlig butikk og funksjonelt lager, sier hun, og peker på at butikken har hele Fosen som nedslagsfelt og kjører faste ruter til Bjugn, Åfjord, Rissa og Leksvik hver uke.

Årets bedrift i Bohus-kjeden
Kristin trekker fram at hun opplevde det som viktig, en milepæl for bedriften, at de i 2012 ble kåret til årets bedrift i Bohus-kjeden. Dette er Norges største landsdekkende møbel- og interiørkjede med 60 butikker fra Kirkenes i nord til Kristiansand i sør, og en årlig omsetning på nesten tre milliarder kroner.
Kristin er stolt av at de har en fin butikk og greie ansatte, som prøver å gi best mulig service til kundene.

God økning for nettbutikken
– Fremtiden ser lys ut. Vi har god omsetning av både møbler og andre varegrupper, sier hun og fortsetter:
–  Bohus kom i gang med nettbutikk i 2017. Vi hadde en veldig god økning på nett i 2018, og har en veldig bra kombinasjon av nettbutikk og fysisk butikk. Vi er leverende filial, og får omsetningen på ordrer som dekker vårt område.

Firmanavn: Bohus Grøtan Møbler AS
Daglig leder: Kristin Grøtan Frengen
Selskapsform: AS
Etablert når: 1964
Antall årsverk: 8
Tjenester: Salg av møbler, tepper, tekstiler, belysning, interiør