Oppdatert og allsidig 55-åring

Oppdatert og allsidig 55-åring
Familievirksomheten Sverre Pettersen AS på Opphaug i Ørland er kjent som en meget solid rørleggerbedrift med allsidighet og dyktige medarbeidere.

Firmaet ble etablert i 1964 av Sverre og Agnes Pettersen. Sønnene Stig og Sverre Johan tok over bedriften i 1990, et år som ble spesielt på mange måter. Butikken brant i januar dette året, men med hardt arbeid sto en ny butikk klar for åpning allerede i november samme året. Firmaet ble også endret til aksjeselskap i 1990.

Stor butikk
– Vi har et inntrykk av at mange ikke er kjent med at firmaet er svært allsidig, er stolt av at vi stadig klarer å endre oss med tiden, og at vi har dyktige medarbeidere, sier interiørkonsulent Helen J. Pettersen, som er en del av generasjonsbedriften, og skreddersyr løsninger for bad og kjøkken.
I butikken på Opphaug har firmaet en 250 kvadratmeter stor utstilling av baderomsmøbler, badekar, dusjløsninger, armatur og alt du trenger til badet, og en 300 kvadratmeter stor utstilling av Sigdal kjøkkenløsninger.

Mange ulike tjenester
Som rørleggerbedrift tilbyr Sverre Pettersen AS selvfølgelig rørleggertjenester i forbindelse med nybygg eller modernisering av hus, hytter, industribygg og andre næringsbygg. Firmaet kan også tilby total renovering av bad.

Sprinkelanlegg, varmeanlegg og varmepumper
Sverre Pettersen AS tilbyr også installasjon av sprinkelanlegg i industri- og næringsbygg. Bygging og reparasjon av varmeanlegg i nybygg eller ved rehabilitering av eldre bygg er også en del av kunnskapen og kompetansen i firmaet. Ørlandsbedriften tilbyr også, salg, installasjon og service/vedlikehold av varmepumper.

Firmanavn: Sverre Pettersen AS
Daglig leder: Stig Arve Pettersen
Selskapsform: Aksjeselskap
Etablert: 1964
Antall årsverk: 17
Tjenester: Rørlegger, sanitæranlegg, varmeanlegg, sprinkler, kjøkken og baderom