37 år og «still going strong»

– Vi har ikke nådd vårt fulle potensiale enda

BREKSTAD: – Vi er stolte av at vi etter 37 år fortsatt er en aktuell aktør med vekst i et tøffere og tøffere marked.

Dette sier Knut Kirkaune, daglig leder av Kontorplan AS på Brekstad. Bedriften ble etablert i 1982 på Hitra og Lund Kontorutstyr etablerte seg på Brekstad samme år.  Disse to inngikk etter hvert et samarbeid.

Lokalt alternativ med service i fokus
– Vi i Kontorplan AS så muligheten for videre vekst i Fosenregionen og innlemmet i 2005 Lund Kontorutstyr i Kontorplan AS, forklarer Kirkaune, og fortsetter:
– Uten samarbeidet med og innlemmingen av Lund Kontorutstyr, som var et godt etablert familiefirma her på Brekstad, hadde vi måttet starte helt fra bunnen av, uten lokal tilknytning og de utfordringer det hadde gitt.
Han mener at den største utfordringen er og blir det å bli oppfattet som et godt, lokalt alternativ med service i fokus.
– I forhold til det å bruke konkurrenter fra Trondheimsregionen og netthandel. Dette gjelder nok for flere i distriktene, sier han.

Inventar til Ørland Sparebank
Når Kirkaune ser tilbake på årene som har gått, mener han at det viktigste for bedriften på
Brekstad er leveransen av inventar til nye Ørland Sparebank.
Kirkaune er stolt av at Kontorplan AS etter 37 år fortsatt er en aktuell aktør med vekst.
– I et tøffere og tøffere marked, understreker han.

Strukturerer rekvisitarom
Kirkaune framhever at det er mange på Fosen som ikke kjenner det store mangfoldet av varer og tjenester som Kontorplan As kan levere.
– Visste du for eksempel at vi hjelper mange bedrifter på Fosen med å strukturere rekvisitarommet og å holde det oppdatert. Alt det som bedriften trenger av kontorutstyr, blekk/toner, mykpapir og lignende, spør han.
–  Vi passer på så de har det de trenger til en hver tid. Alt etter avtale selvfølgelig.

Leverer alt til kontoret
Kontorplan AS mener de har en framtid på Fosen i mange år enda.
– Vi mener jo at vi ikke har nådd toppen, det er mye å strekke seg etter. Se for deg at du tar kontoret ditt, snur det opp ned og rister litt. Alt det som faller ut, kan vi erstatte. Alt. Det er faktisk ganske kult, sier Kirkaune.

Firmanavn: Kontorplan AS
Selskapsform: Aksjeselskap
Etablert når: 1982 / 2005
Antall årsverk: 2 årsverk på Brekstad, 11 totalt.
Tjenester: Vi er en betydelig leverandør av kontorutstyr til både privat næringsliv og offentlig sektor i distriktene. Vårt sortiment består blant annet av Kontorutstyr og rekvisita, Kontormøbler/Kontorstoler – Konferanse- og kantinemøbler, Skolemøbler og –utstyr  – Helsemøbler og –artikler – Ergonomiutstyr/Belysning -Arkiv/Garderobe – Kopi- og multifunksjonsmaskiner – Printere/Skannere og storformat – Kassaapparater – Frankeringsmaskiner – AV-Utstyr – Kaffe