Stadig økende oppdragsmengde

– Vi håper å få nok oppdrag til å kunne utvide og få enda bredere kompetanse.

Dette sier May Britt Halvorsen, daglig leder hos Punch Reklame, som i dag består av tre kvinner. – Vi er veldig stolte over at vi nå står på egne ben, fastslår hun, og gleder seg over en stadig økende oppdragsmengde.

 

 

Utfordringer
– Punch Reklame har eksistert siden 2010 som reklameavdeling til Fosen Tools frem til vi i 2017 skilte oss ut og ble et eget aksjeselskap. De første årene var det kun én ansatt, men etter hvert som årene har gått har vi fått på plass flere dyktige medarbeidere, forklarer May Britt, og legger til at det alltid oppstår utfordringer når man er en liten bedrift.
-Men vi løser dem som regel greit. Overgangen fra å være en reklameavdeling til å bli et eget AS har gått over all forventing. Vi har fortsatt et godt samarbeid med gjengen fra Fosen Tools, og leier blant annet lokaler i bygget Deres. Den største utfordringen kan vel være at flere fortsatt tror vi er Fosen Tools, noe vi ikke er, opplyser Halvorsen.

Bredt sortiment
– Vi opplever også at det er mange som ikke er kjent med det store mangfoldet av produkter og tjenester som Punch Reklame tilbyr. Vi leverer så og si alt innenfor grafiske tjenester, trykksaker, skilting, bildekor, digital reklame, web med mer og tar gjerne imot utfordringer. Vi tar til og med bilder til nødpass for de som er ute i siste liten, smiler May Britt, og fortsetter:
-Til slutt må vi tilføre at vi er stolte av kundene våre. Uten dem hadde hverdagen blitt kjedelig. Det er stadig flere som sier at de er opptatt av å bruke lokale leverandører, noe vi setter stor pris på.

Firmanavn: Punch Reklame AS
Daglig leder: May Britt Halvorsen
Selskapsform: Aksjeselskap
Etablert når: Mars 2017
Antall årsverk: 3
Tjenester: Leverer tjenester og produkter innen markedskommunikasjon og reklame.