Nytt medlem Flex Bemanning AS

Vi ønsker Flex Bemanning AS velkommen som medlem i Ørland Næringsforum.

Flex Bemanning er et autorisert rekrutterings- og bemanningsbyrå med ansatte som representerer lang og solid erfaring med rekruttering og bemanning ( fra konsulenthus til byråer) Vi har levert,- og leverer personell til en rekke bransjer som bygg og anlegg, mekanisk, kontor/administrasjon, lager/logistikk, elektro, salg og kundeservice.

Våre ansatte er ansvarlig for hele «verdikjeden», alt fra søk etter rett person i de riktige kanaler, til utplassering og oppfølging av valgt kandidat på oppdrag.
Det betyr at du som kunde eller kandidat,- har ett kontaktpunkt hos oss, noe som gir de tette og nære relasjonene vi mener er nødvendige for et fruktbart samarbeidsforhold.

Hvorfor Flex?
Flex Bemanning er innehar det viktigste kvalitetsstempel som finnes i bransjen, nemlig Revidert Arbeidsgiver. Dette betyr at alle våre rutiner, kontrakter og arbeidsmetoder er kvalitetssikret av en ekstern revisor og at NHO, som Norges største arbeidsgiverorganisasjon har godkjent oss. I tillegg er vi selvfølgelig medlem av StartBANK og godkjent av Arbeidstilsynet.

Vi er også sertifisert for bruk av personlighetsverktøy for rekruttering og organisasjonsutvikling.

Se gjerne våre ledige stillinger på denne siden, eller ta kontakt med oss for en uformell samtale rundt hvilke muligheter du kan ha gjennom oss!

Besøk gjerne deres hjemmeside her.