Vinterfestuka 2018

Vinterfestuka 2018

I uke 7 trår vi på Ørland kultursenter i gang med årets vinterfestuke. Vi tjuvstarter allerede den 8. februar med konsert med den kritikerroste artisten Jo Sverre. Videre har vi arrangementer som Piannissimo Kråkvår, Barnas Karneval, Sangernes aften, viten-show med Forsker Frederic, teater med turnèteateret i Trøndelag med forestillingen «Rotsekk», utdeling av Ørland Kommunes Kulturpris, konsert med Ida Jenshus og pop-quiz med Finn Bjelke.

Som dere ser så er det et massivt program, som vi håper og tror vil favne mange.

 

I denne forbindelse vil vi oppfordre næringslivet til å være med å gjøre dette til en helstøpt uke, og gjerne kjøre «vinterfestuke-tilbud» og aktiviteter i forbindelse med denne uka. Vi ønsker å ytterligere befeste denne uka som en happening for hele regionen, med Ørland som sentrum for begivenhetene.

Pop-quiz med Finn Bjelke

Lørdag 17. februar klokka 19.30 braker det løs med pop-quiz med Finn Bjelke på Ørland Kultursenter. Her blir det uhøytidelig konkurranse med Finn Bjelkes pop-quiz; basert på radioprogrammet med samme navn.

Vi utfordrer din bedrift til å delta om å bli den beste i Ørland/ Bjugn i pop-musikk!!!

Pop-quizen vil bli ledet av selveste Finn Bjelke, og vi har The Husbands til å fremføre deler av musikken til quizen live.

 

 Vi kan tilby bedriftspakker til kun kroner 1250,- pr. bord (Inntil 6 personer)

Meld på din bedrift på [email protected]. Merk e-posten med «Pop-Quiz», skriv navnet på ditt lag og antall deltagere.

Det er kun 250 billetter til dette arrangementet, så her er det først til mølla !!!!!

 

Velkommen !!!!!!

 

Mvh

Ørland Kultursenter