Nytt medlem

NRS Norge AS, er en kvalitetsbevisst leverandør av alle typer renholdstjenester til private næringsliv, offentlige sektor og private hushold. Siden starten i 1997 har NRS utviklet seg til å bli en av renholdsbransjens største aktører i Midt-Norge.

 

NRS Norge AS, ble etablert 1997, og har ca. 140 ansatte pr. august 2013. Bedriften ble offentlig godkjent renholdsvirksomhet i mai 2013, og er i tillegg  godkjent av StartBank, samt ISO – sertifisert på følgende 3 områder: Miljø, Kvalitet og HMS.

NRS utfører alle former for renhold herunder bl.a. regelmessig renhold av næringsbygg, kantinetjenester, mattelevering, byggrenhold av nybygg og bygg under rehabilitering, logistikk og inn-transportering av byggevarer på byggeplassen, rigg- og avfallshåndtering, brakkevask, vindus- og fasadevask, rundvask, skuring og boning av gulv, samt teppe- og møbelrens.

I 2008 ble NRS Miljø AS etablert. NRS Miljø AS er en totalleverandør av miljørelaterte produkter og tjenester som trengs for å skape rene, tørre og sunne bygninger.

NRS er fleksibel overfor den enkelte kundes krav og ønsker, og med profesjonelle medarbeidere ønsker NRS å kunne tilby kunder og ansatte et optimalt inne-miljø både på arbeidsplasser og i private hjem.

www.nrsas.no